Exotisch fruit via Trofi Pack

Wist u dat bijna al het exotisch fruit gekoeld getransporteerd en opgeslagen wordt? Het koelen van exotisch fruit kost extra energie, tot wel 20%, maar Trofi Pack werkt op een zo efficiënt mogelijke manier om dit te reduceren tot een minimum. Soms worden verse en luxeproducten per vliegtuig vervoerd. Voorbeelden hiervan zijn verse ananas, aardbeien, bessen, papaja en lychee. De producten hebben een beperkte houdbaarheid en moeten daarom zo snel mogelijk naar de winkel en klant. Exotisch fruit als bananen en kiwi’s zijn langer houdbaar en worden meestal ingevoerd per boot. Bij Trofi Pack is nagenoeg alles mogelijk, ongeacht hoeveelheid en tijd. Vanuit de haven worden containers bij ons gelost, hierna volgt een kwaliteitscontrole. De producten, zonodig in de koelcel of rijpcel, worden dan opgeslagen. Elke pallet wordt voorzien van de benodigde informatie door Trofi Pack en levert volledige track & trace gegevens aan bij de klant. Uw producten worden in de gewenste verpakking gereed gemaakt op afroep.

Trofi Pack levert kwaliteit op het gebied van verpakken exotisch fruit

U eist de beste kwaliteit voor het o.a. het verpakken van exotisch fruit? Onze medewerkers controleren standaard uiteraard op kwaliteit, gewicht en rijpheid om de versheid van het exotische fruit te waarborgen. Trofi Pack is echter ook een erkende keur locatie. We beschikken over douane faciliteiten en verzorgen onder meer:

  • Inklaringen
  • (PD) keuringen
  • CMR

Trofi Pack B.V. groeit snel en is dienstverlener die gespecialiseerd en steeds vernieuwend is op het gebied van koelen, rijpen en verpakken van exotisch fruit. Bij ons kunt u terecht voor efficiënte en kwalitatieve inslag, opslag en uitslag. Uw vers exotisch fruit wordt voor u beheerd en op maat gedistribueerd vanuit De Lier. De gewenste rijpheid, in de gewenste verpakking, in de gewenste hoeveelheid.

On time. Any time. Every time.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Stel uw vraag

Exotisch fruit

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Trofi Pack B.V. Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-index

Designpro.nl | Z-IM