Rijpkamer van exotisch fruit

Wat kan Trofi Pack u bieden op het gebied van Rijpkamer van exotisch fruit ? Bijvoorbeeld het verpakken van exotisch fruit , Trofi Pack biedt verschillende verpakkingsopties aan, waaronder:

  • Flowpack
  • Netjes
  • Vertbag
  • Plastic zakjes

We beschikken over een gloednieuw machinepark met negen verpakkingslijnen, waaronder één voor mango’s en avocado’s. Klanten kunnen het gehele proces, waaronder Rijpkamer van exotisch fruit , volgen via ons warehouse management systeem. Ons Team van Trofi Pack is een jonge firma, gestart op 1 oktober 2016. Wij werken met een flexibel team van zo’n vijftig zeer gemotiveerde medewerkers. Wij werken nauw samen met de firma Trofi. Trofi draagt oplossingen aan voor de levering van: druiven, exotisch fruit, zoete aardappelen en uien vanuit de hele wereld. Ook interesse in Rijpkamer van exotisch fruit ? Neem snel eens contact met ons op voor meer informatie.

Van opslag tot verpakken bij Trofi Pack

Exotisch fruit voor korte of langere periode opslaan? Maar ook Rijpkamer van exotisch fruit ? Opslag al dan niet geconditioneerd. Vóór en tijdens opslag worden de producten altijd grondig geïnspecteerd. Momenteel beschikt Trofi Pack over zes koelcellen met ruimte voor 540 pallets. De geconditioneerde palletplaatsen zijn in te stellen van nul tot twaalf graden. Het team van Trofi Pack heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring met het rijpen van exotisch fruit zoals mango’s, kiwi’s en avocado’s. Trofi Pack heeft vier rijpkamers, met elk een capaciteit van twintig pallets. De rijpkamers worden computer-technisch aangestuurd onder het toeziend oog van ervaren rijpmeesters. Dus wat uw wensen ook zijn, dus ook Rijpkamer van exotisch fruit… bij Trofi Pack moet u beslist zijn!

De kracht van Trofi Pack

Specifieke wensen betreft Rijpkamer van exotisch fruit ? Onze kracht ligt bijvoorbeeld in Rijpkamer van het exotisch fruit , maar ook dat we elk product kunnen verpakken zoals u, de klant, het wil. Op een snelle, efficiënte en voedselveilige manier. Het verpakken gebeurt aan verwerkingslijnen waar onze medewerkers nauw met elkaar samenwerken. Eenmaal verpakt, worden orders meestal nog dezelfde dag opgehaald door de transportbedrijven van onze klanten. Trofi Pack heeft zijn vestiging in De Lier, vlakbij de A20 van en naar Rotterdam. Praktisch voor het transport van exotisch fruit . Dus ongeacht wat u wilt met u exotisch fruit , waaronder Rijpkamer , Trofi Pack biedt u een totaalpakket van A naar B. Trofi Pack beantwoordt aan alle denkbare eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid aan de hand van certificeringen zoals BRC Global Standard en IFS.

Rijpkamer van uw exotisch fruit, bij Trofi Pack loopt dit gestroomlijnd!

Kan de efficiëntie van Rijpkamer van exotisch fruit nog beter? Ja zeker, bij Trofi Pack werken wij met een gestroomlijnd proces op het gebied van Rijpkamer . Het exotisch fruit die verpakt of omgepakt zijn, worden direct klaargemaakt voor verzending. Maar ook in het logistieke traject blijft het tempo hoog. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een optimale bescherming van de kwetsbare producten. Heeft u het exotisch fruit niet direct nodig? Bij Trofi Pack zijn meer dan voldoende faciliteiten te vinden. Uiteraard hebben wij ook geconditioneerde voorzieningen als producten eisen. Trofi Pack biedt u ook de gelegenheid om exotisch fruit over te slaan. Al met al een totaal pakket aan diensten zoals Rijpkamer van het exotisch fruit wat u als klant verkoopt. Kijk op onze website voor al onze contactgegevens.

Neem contact op

Stel uw vraag

Exotisch fruit | Rijpkamer

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Trofi Pack B.V. Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-index

Designpro.nl | Z-IM