Certificeringen

Bij Trofi Pack hechten we veel waarde aan het werken volgens de wet- en regelgeving binnen de AGF-sector. Onze werkwijze is getoetst door middel van externe audits om te aan te tonen dat we voldoen aan de strenge eisen voor voedselveiligheid. Trofi Pack is in het bezit van de SKAL(bio)-certificering, IFS-certificaat (Higher Level AA) en GLOBALG.A.P. CoC (Chain of Custody).

SKAL Biocontrole

Het certificaat voor Skal Biocontrole wordt uitgegeven door Skal, de onafhankelijke organisatie voor het toezicht houden op de hele biologische keten in Nederland. Via toezicht houden, certificeren en informeren, zetten zij zich in voor een aantoonbaar betrouwbaar biologisch product voor de consument.

Skal is een zelfstandig bestuursorgaan (zbo) en ziet erop toe dat het biologisch produceren, bewerken en verhandelen van producten voldoet aan de biologische EU-verordening, de Nederlandse Landbouwkwaliteitswet en de reglementen en grondslagen van Skal Biocontrole.

IFS Food

De IFS Food Standard kijkt naar de producten en productieprocessen om te checken of een voedselproducent in staat is om veilige, authentieke, en kwalitatieve producten te maken volgens de wet en klantwensen. Het helpt bedrijven om aan de toenemende vraag naar openheid en traceerbaarheid in de markt te voldoen en draagt bij aan het verbeteren van de productkwaliteit en het efficiënter werken. De audits worden uitgevoerd door gekwalificeerde IFS-auditors die werken voor onafhankelijke, erkende certificeringsorganisaties. IFS-standaarden worden beoordeeld door overheids- of particuliere organisaties.

GLOBALG.A.P. CoC

De certificering GLOBALG.A.P. CoC (Chain of Custody) zorgt ervoor dat alle schakels in de toeleveringsketen kunnen laten zien dat ze systemen hebben om producten te beschermen en te volgen die afkomstig zijn van GLOBALG.A.P.-gecertificeerde boeren. Hierdoor kunnen producten die op een veilige, sociale, en milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd, worden gekoppeld aan een GLOBALG.A.P.CoC -keurmerk aan het einde van de keten. Dit vermindert risico's, geeft klanten een goed gevoel, en maakt je merk waardevoller op de markt. CoC is van toepassing op producten die komen van boeren met het Integrated Farm Assurance (IFA) of Compound Feed Manufacturing (CFM) certificaat. Het is wereldwijd beproefd en vertrouwd, met certificaathouders actief in meer dan 50 landen.

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Trofi Pack B.V. Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-index

Designpro.nl | Z-IM