Volg eenvoudig de logistics van uw exotisch fruit via het warehouse management systeem

Logistics van exotisch fruit door Trofi Pack, wat mag u verwachten? Van exotische fruit opslag en laten rijpen tot het laten verpakken van het fruit, en dat allemaal onder één dak bij Trofi Pack. Voor het verpakken van exotisch fruit beschikken wij over een gloednieuw machinepark en bieden wij u verschillende verpakkingsopties aan, zoals:

  • Netjes
  • Vertbag
  • Flowpack
  • Plastic zakjes

Benieuwd naar de voortgang van uw producten? Dan kunt u het proces eenvoudig volgen via ons warehouse management systeem. Ook interesse in Logistics van exotisch fruit door Trofi Pack? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Vele logistics diensten en mogelijkheden voor uw exotisch fruit bij Trofi Pack

Exotisch fruit voor een korte of langere periode opslaan? Ook dat valt onder de logistics diensten van Trofi Pack. Wij beschikken over meerdere koelcellen waar we de temperatuur in kunnen stellen van nul tot twaalf graden. Vóór en tijdens de opslag inspecteren we de producten grondig, zodat er niets ingeleverd wordt in kwaliteit. Wist u dat Trofi Pack ook rijpkamers heeft voor het laten rijpen van verschillende fruitsoorten? Ons team heeft meer dan 25 jaar ervaring in het laten rijpen van exotisch fruit zoals kiwi’s, avocado’s en mango’s. De rijpkamers worden computertechnisch aangestuurd, maar altijd onder het toeziend oog van onze ervaren rijpmeesters. Welke dienst u ook wenst van onze logistics diensten, u bent bij Trofi Pack aan hét juiste adres!

Onze kracht ligt in de logistics diensten voor exotisch fruit

Zoals het verpakken van de producten naar de wensen van de klant, op een snelle, efficiënte en voedselveilige manier. Onze medewerkers werken nauw samen aan de verwerkingslijnen waar het exotische fruit wordt verpakt. Na het verpakken wordt de order meestal dezelfde dag nog opgehaald door de transportbedrijven van onze klanten. Dagelijks werken we met voedsel en bij Trofi Pack weten we als geen ander dat naast de snelheid ook de hygiëne erg belangrijk, daarom voldoen wij dan ook alle denkbare eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid volgens de certificeringen van BRC Global Standard en IFS.

Trofi Pack werkt met een gestroomlijnd proces voor alle logistics diensten

Het exotisch fruit die wij verpakt of omgepakt hebben, worden direct klaargemaakt voor verzending. Ook in het verdere logistieke traject blijft het tempo hoog. De ervaren medewerkers van Trofi Pack zorgen voor een optimale bescherming van de kwetsbare producten. Uw exotisch fruit met de grootste laten verpakken, rijpen of opslaan? Kies dan voor het totaalpakket van Trofi Pack, hét adres voor efficiënte en kwalitatieve inslag, opslag en uitslag. Meer weten over de logistics van exotisch fruit? Neem vandaag nog contact op met Trofi Pack, ons team van vakmensen staat voor u klaar!

Neem contact op

Stel uw vraag

Exotisch fruit | Logistics

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Trofi Pack B.V. Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-index

Designpro.nl | Z-IM